strikkeoppskrift

Reisefot vest i nydelig og myk kvalitet for tøffe gutter til mange forskjellige anledninger.  

Reisefot vestHer er et forslag til lett og greit strikketøy for deg som også strikker i ferier. 2-3 nøster og et par strikkepinner får vel alltid plass i kofferten??!! Reisefot vest er strikket i Tynn Merinoull fra Sandnes Garn, med strikkefasthet på 27 m = 10 cm. Alternativ til annet garn er Mandarin Petit, Tynn Alpakka eller Tynn Line, alle fra Sandnes Garn.

Tynn Merinoull inneholder 100 % merinoull. Deilig og myk merinoull som er superwash-behandlet slik at det spesielt godt egnet til baby- og barneplagg. Merinoullen i dette garnet er fra Sør-Amerika hvor mulesing ikke forekommer. Mulesing er en brutal måte å bli kvitt en parasitt som sitter på merinosauen, utført uten bedøvelse og veldig smertefull. Slike miljøhensyn og bevissthet rundt produksjon og import er en trygghet for oss som forbrukere. Spesielt betryggende er det når de største produsentene og fabrikkene går foran som gode eksempler akkurat med tanke på dette.

Reisefot vestOppskrift på Reisefot vest finnes i vårt Sommerhefte både som digitalt og som trykket hefte. Her Reisefot vestfinnes mange oppskrifter på koselig sommerstrikk og inspirasjon. Reisefot vest kan brukes både til hverdag og til fest. Her har vi vist litt forskjellige bruksområder. Det aller beste med et plagg som man har brukt både tid og krefter på, er når det blir brukt MYE. Til alle anledninger og årstider. Styler man for eksempel med en hvit skjorte under vesten, kan den plutselig også brukes til fest. Den kan brukes hele vinteren med jakke eller blazer utpå, eller bare som en topp om sommeren. Vi har strkket i nydelig toner av grå med en tanke blå; Gråblå nr 6071 til venstre, og Lys grå nr 5830 til høyre.

Nyt sommeren, og til dere som skal ut å reise: Ikke glem å ta med nok garn!!