strikkeoppskrift

Kronblad strikkeshorts har løse og vide ben, og er myk å behagelig å ha på. Strikket i nydelig Duo fra Sandnes Garn

Kronblad strikkeshortsKronblad strikkeshortsDUO inneholder 55 % merinoull og 45 % bomull. Mykt som bomull – varmt som ull! Garnet egner seg godt til strikkeplagg til alle aldersgrupper og er et svært behagelig helårsgarn. Et godt alternativ til unger som synes at ull klør.

Vi har strikket i farge nr 7222 Mørk aqua melert og nr 4327 Bringebærrød. Nydelige og freshe farger begge to. Strikken i livet, gjør det mulig å regulere linningen etterhvert som barnet vokser. Da kan shortsen brukes i mer enn en sesong. Den er også genial oppå ulltøyet om vinteren, og ikke minst når barnet slutter med bleie og fort blir kald på rumpa. Til vinteren ser jeg for meg at den kan bli nydelig i Alpakka,-  som har litt fall. Den er like fin med strømpebukse under,- hverdag som fest. Like fin til store jenter,- som til små.

Oppskrift på kronblad strikkeshorts går i størrelse 3-9 år, og strikkefastheten er 22 m = 10 cm. Garn alternativ kan være Mandarin Medi (100 % bomull) eller Smart (100% ull), begge fra Sandnes Garn. Vær oppmerksom på at fallet i disse to kvalitetene ikke er det samme som i Duo og Alpakka. På denne oppskriften har det litt å si for resultatet.

Kronblad strikkeshorts har blondestrikket kant nederst som pynter veldig opp. Den skrår en del inn opp mot midjen, med felt som felles inn mot linningen. En enkel bluse eller singlet til, så er antrekket i boks.

Fortsatt god sommer og god ferie til alle våre følgere og lesere! God tur til alle dere som skal langt avgårde. Ta med mye inspirasjon hjem, og nyt dagene!!

Tag oss gjerne i løpet av sommeren med @gustavogberta på bilder som postes på Instagram med plagg fra oss.