strikkeoppskrift

Rillestrikket shorts i tykt bomullsgarn fra Rauma, til røffe gutter og jenter. Et enkelt og raskt håndarbeid, for deg som liker små prosjekter innimellom.

Her har vi brukt et garn vi sjelden bruker,- nemlig Pt Sumatra fra Rauma Garn. En nydelig og tøff kvalitet som vi for alvor har fått øynene opp for.  Sjekk fargeutvalget her. Garnet er laget av 100% mercerisert egyptisk mako-bomull. Blank, tykk og meget god kvalitet som holder seg like fin vask etter vask. Tåler temperaturer opp til 60 grader,- så her trenger man ikke å være redd for flekker gjennom sommeren.

Rillestrikket shortsShortsen går i størrelse 1-6 år, og er minst like fin til jente som til gutt. For å gjøre rillestrikket shorts ekstra praktisk, kan det være lurt å tre en buksestrikk i Rillestrikket shortslivet. Snoren blir da overflødig, men er veldig fin til pynt. Vi har kjøpt keramikk kuler fra Stoff&Stil, skinnsnor kan kjøpes i vår nettbutikk her.

Oppskrift på rillestrikket shorts og mange flere oppskrifter med inspirasjon til sommergarderoben, finnes i vårt Sommerhefte, som kan kjøpes i nettbutikken her.

Denne shortsen er forholdsvis lett å strikke, og for deg som allerede har litt strikke erfaring, vil den gå som en lek. Her er brukt forholdsvis tykke pinner og tykt garn. Vi har strikket vanlig rillestrikk, med økninger og fellinger for å få rillene på skrå. Buksa er sydd sammen i sidene. For deg som er nybegynner, er det lettere enn det kanskje ser ut. Kast deg uti det, og allier deg gjerne med en strikkehjelp hvis noe skulle by på problemer.

Vi ønsker alle våre lesere en fortsatt riktig god og varm sommer! Nyt ferien og fyll den med rekreasjon og aktiviteter som lader batteriene. Her blir det strikking hvert ledige minutt. Mye inspirasjon og inntrykk forskjellige steder skal også hentes inn,- den beste tida på året.

 

Rilleshorts