strikkeoppskrift

Kråkebolle t-shirt til sommer, reising og ferie. Strikket i nydelig Tynn Line fra Sandnes Garn med oppskrift fra vårt Sommerhefte. Som regel trenger de små mer klær og skift enn man kanskje hadde forestilt seg. 

Kråkebolle t-shirtKråkebolle t-shirt strikket i den lekreste kvaliteten,- Tynn Line fra Sandnes Garn. Her finnes de nydeligste nyanser,- en kvalitet til å bli glad i , rett og slett! Har du ikke prøvd den, er det på høy tid. For resultatet og uttrykket i ferdig plagg er enestående!! Og et nydelig fall. Plagget må vaskes skånsomt, og kanskje mer skånsomt enn det som vaskeinstruksen på garnet viser, det er min erfaring i hvert fall. Fabrikken har stort sett ikke klart å levere nok garn, for pågangen har vært så mye større enn forventet.

Tynn Line er en myk og lekker kvalitet. Blandingen i dette garnet gjør at du får en holdbar kvalitet med nydelig lin look. Inneholder: 53% bomull, 33% viscose og 14% lin. Oppskriften på kråkebolle t-shirt går i størrelse 1-5 år, og strikkes på pinne nr 3. Strikkefasthet 27 m = 10 cm. Ferdig plagg vil nok føles og oppleves litt ujevnt, men etter en vask, vil alt jevnes ut. Det beste er å bruke ullprogram og max 30 grader. Garnalternativer kan være Mandarin Petit i 100 % bomull, Tynn Merinoull eller Tynn alpakka.

Kråkebolle t- shirt strikkes i glattstrikk, og vrenges etterhvert, for å få vrangstrikket mønster utover. Her er det bare å bruke fantasien når det gjelder farger og striper. Det er ekstra koselig med noe som er egendesignet. T- shirten har falsk knappestolpe langs den ene raglanfellingen, som kun er for pynt. Denne knappestolpen kan utelates, om ønskelig. Vi har strikket i fargene PETROL 6554, LYS BEIGE 2231 og under i HVIT 1002 med striper i Petrol. Oppskrift finnes i vårt Sommerhefte som kan kjøpes både i digital og trykket utgave i nettbutikken.

Kråkebolle t-shirt