strikkeoppskrift

Sommerstrikk i nydelige pasteller til varme og gode dager i deilig bomullskvalitet fra Sandnes Garn.SommerstrikksommerstrikkKanskje du for lengst har rotet frem det du hadde av sommerstrikk fra i fjor? Mye kan brukes et år til, men har du baby, trenger de som regel også mye nytt. De første to leveårene, vokser barna fasinerende fort.

Sommerfryd rumper er strikket i Mandarin Petit fra Sandnes Garn. Sjekk fargekartet; garnet finnes i 40 forskjellige lekre farger! Strikkefasthet 27 m = 10 cm.

Oppskriften går i størrelse 0-18 måneder. Knyttebånd på skuldrene og i livet gjør at rumperen kan reguleres, slik at den kan brukes hele sommeren, selv om barnet vokser. Vi har strikket snorer av tubestrikk i samme garn og farge, men her er det bare å bruke fantasien… Sjekk gjerne innom nettbutikken dersom du trenger ideer knapper eller snor.

Bomullsgarn kan ofte trekke seg sammen etter vask. Det kan være lurt å dra og trekke i plagget, og på den måten forme det tilbake til den opprinnelige form og fasong. Mandarin Petit tåler høy temperatur ved vask, opptil 60 grader,-og det er en stor fordel når man har med lyse farger og små barn å gjøre!

Sommerstrikk skal, etter min mening, først og fremst være praktisk. Barna kravler og kryper ute, spiser mye is, og har som regel ikke beskyttende yttertøy på. Det krever mer av plaggene, og det kan være lurt å velge en garnkvalitet som tåler røff bruk. Vår sommmerfryd rumper har knepping i skrittet, som gjør det mer praktisk å skrifte bleie på barnet.

Oppskrift på Sommerfryd og mye annet koselig sommerstrikk for de minste, finnes i vårt Sommerhefte både som digitalt og trykket hefte i nettbutikken. La deg inspirere, og kom i sommermodus. Her er noe for enhver smak og behov.

God sommer til alle våre trofaste følgere!

Sommerstrikk