strikkeoppskrift

Feststrikk i mange forskjellige varianter. Vi har hentet frem nye og gamle oppskrifter som kan brukes til både hverdag og fest.

feststrikkVi viser frem feststrikk til 17.mai som matcher både store og små barn i farger og kvaliteter som kan brukes hele sommeren. Her viser vi noen forskjellige modeller, strikket i nyanser av Feststrikkblåtoner. Den røde tråden i det hele er matros inspirert strikk. Et tips kan være å skifte ut tre knappene med gull knapper, og plagget blir som nytt. Knappene kan byttes ut etter den store dagen, så er plagget lettere å få brukt hele sommeren, uten å være kun til pent. Sjekk ut vårt utvalg av gullknapper i nettbutikken her.

Her følger en beskrivelse på hva ungene har på seg. Fra venstre på bildet over:

Hannah har strikkejakke med fletter strikket i Pelini fra Rauma Garn. Enkelt oppskrift kan kjøpes her.

Truls har strikket kortbukse fra vårt Sommerhefte som finnes i nettbutikken. Kortbuksen er strikket i Lerke fra Dale Garn.

Jenny har skjørt med seler, strikket med hvite striper i PT 5 fra Rauma Garn. Oppskrift finnes her.

Ludvig har kortbukse med smekke som finnes i Julehefte 2016 her. Buksa er like fin om sommeren som til jul. Strikket i Lille Lerke fra Dale Garn.

Lena har marineblått foldeskjørt strikket i Pelana fra Rauma Garn.

fra havets bryn med fiskevær 
og til de hvite skjær, 
møter du landet i trefarvet drakt, 
svøpt i et gjenskinn av flaggets farveprakt. 

Når man har flere barn å kle opp, er det veldig flott når klærne matcher. De trenger ikke nødvendigvis ha like klær, men klærne kan for eksempel gå i samme fargetoner. Barn har forskjellig fasong, og man har kanskje noe arvestrikk liggende som veldig gjerne kan brukes igjen. Rot i skuffer og skap, det finnes som oftes noe man kan bruke om igjen.

Feststrikk

 

 

Feststrikk