strikkeoppskrift

Sommerhefte med mye inspirasjon til sommergarderoben for de minste, finnes i nettbutikken nå. Sommeren er like om hjørnet, og det er på høy tid å tenke sommerstrikk.

sommerhefteSommerhefteNår jeg pakker kofferten, er jeg alltid like redd for å ha med for lite garn. Selv om det faktisk bare har skjedd en gang, var det en gang for mye. Jeg er nemlig av den typen som slapper best av med et strikketøy i fanget, og blir fort rastløs uten. Jeg som strikker både i bil og på fly, må ha rikelig tilgang på både garn og pinner. Av erfarng, damer: på ferier blir det MYE strikketid! Det avhenger selvfølgelig hvilke ferier man drar på, men i min situasjon med små barn, blir det ofte mange lange dager både på stranden og ved bassenget.

For tiden synes jeg det finnes så utrolig mange fine garnkvaliteter og farger! I mitt hode ser jeg ofte for meg en farge, så kommer garnkvaliteten i andre rekke. I år går garderoben til jentene i de vakreste nyanser av fersken, laks, gammelrosa og terakotta. Guttegarderoben har mange nyanser av blått, og fargeskalaen beveger seg helt bort til grønt.

Er du en av dem som trenger et strikketøy til late feriedager, kan du kanskje få noen nye ideer i vårt sommerhefte. Heftet kan kjøpes både som PDF fil og som trykket hefte i nettbutikken. Her finnes mange forskjellige oppskrifter til plagg for både små og store,- jenter og gutter. Heftet kan veldig enkelt få plass i kofferten. Verre er det med garnet… Det veier jo ikke så mye, men det tar stooor plass! Og ikke glem strikkepinner, folkens. Pakk dem i en koffert som skal sendes, for sikkerhets skyld. Pinner som skal bli med i veska, bør være i tre. Bare for å være på den sikre siden.
Sommerhefte