strikkeoppskrift

Strikkeskjørt som garnpakke, en perfekt start for deg som er nybegynner. Strikker du ikke selv, men elsker strikkeklær, passer garnpakken også. Du kan selv velge farge, kjøpe hele pakken fiks ferdig og levere til en du kjenner som kan strikke for deg. Ypperlig gave!

garnpakkegarnpakke

Garnpakke er en ideell gave til bestemor som elsker å strikke, men som kanskje sliter litt med ideene.

Vår garnpakke inneholder: 3 nøster Superfine Merino Wool, Strikkepinner i passende størrelse (valgfritt), 2 stk knapper, mønster og et praktisk nett til å oppbevare strikketøyet i.

 

 

Superfine Merino Wool fra Knit At Home, er en nydelig og myk kvalitet i 100 % merinoull, som ikke klør. Det er en forholdsvis ny leverandør, som eies av House of Yarn.

Strikkesjørtet er med seler og smekke bak. Det er kort og praktisk, det vi si ikke hemmende i lek, med andre ord en favoritt for snella med sans for kjoler (eller mødre med slik sans ?) Det går i størrelse 1-4 år, og er like praktisk vinter som sommer. Ofte har jeg selv savnet et enkelt plagg over ulltøyet i barnehagen, som er enkelt å ta av når dressen skal på.

Skjørtet er raskt og enkelt å strikke, og et fint prosjekt å starte med hvis du ikke har strikket så mye før. Strikkeskjørt i garnpakke leveres i fire valgfrie farger, med eller uten pinner.

Garnpakkene i nettbutikken vår passer veldig fint til å ta med på langtur, enten til å strikke på flyet (pinnene er i tre så de kan bli med gjennom sikkerhetskontrollen), til å strikke i syden, eller på hytta.

Både vinterferien og påskeferien er ypperlige anledninger til å koble av med et strikketøy. Da er det viktig å være godt forberedt, for mange kjenner vel følelsen av å gå tom for garn på et sted hvor det er umulig å få tak i nytt, med en gang.

Kos dere alle sammen.