strikkeoppskrift

Her kommer en gladnyhet, også for deg som ikke strikker selv. Vi har satt sammen en alt-inkludert garnpakke, som kan kjøpes i nettbutikken. Pakken kan enten leveres til mor, tante eller bestemor, eller du kan gå i gang selv.

Alt leveres i et praktisk strikkenett som er lett og hendig å ta med hvor som helst.

GarnpakkeVelg farge og om du ønsker pakken med eller uten strikkepinner. Det blir selvfølgelig litt dyrere med pinner, men er du nybegynner eller vil ta med settet på reise, er det kanskje best å få alt i en pakke. Trepinner vil heller ikke bli tatt fra deg i sikkerhetskontrollen. For mange kan det være utfordrende nok å finne riktig garn og pinner til ønsket prosjekt.

Garnpakke er også en perfekt gave til “en som har alt”, og som det ofte er vanskelig å kjøpe gave til.

Under følger fargene som du kan velge mellom. Garnet er forholdsvis nytt på markedet; Superfine Merino Wool er levert av Knit At Home, som eies av House of Yarn.

Knit At Home bruker ikke norsk ull i noen av sine kvaliteter.  Ullen kommer fra Sør Amerika, Australia, New Zealand eller England, alt etter bruksområde.

Garn blir produsert i Tyrkia, EU, Peru, Kina og India. Det snakkes ofte om norsk ull = kortreist. Det er en sannhet med modifikasjoner.

Mesteparten av norsk ull sendes til England for vasking, kun noen få prosent kommer tilbake til Norge. Det er heller ikke mange prosent av norsk ull som brukes til håndstrikkegarn. Mesteparten brukes av teppeindustrien.

De norske spinneriene bruker i liten grad norsk ull. Det samme gjelder de som er garngrossister. Ofte blandes norsk ull med engelsk ull for å gi et bedre resultat.

GarnpakkeGarnpakkeGarnpakkeGarnpakke

 

garnpakkeGarnpakke med Uglelue inneholder garn av ønsket farge, oppskrift, knapper/øyne (pinner om ønskelig) og et praktisk strikkenett til å oppbevare strikketøyet i. Dette er den første garnpakken og er beregnet for størrelse 4-12 år. Strikkefasthet 20 m = 10 cm på pinnenummer 4,5.

GarnpakkeUglelue gavepakke kan kjøpes i nettbutikken med og uten pinner, og frakt er inkludert i prisen.