strikkeoppskrift

Da har vi gleden av å lansere vårt rykende ferske karnevalhefte. Vi har tatt utgangspunkt i at det meste skal kunne brukes om igjen, eller at man bruker klær man allerede har.  Gjenbruk er noe som klinger bra for de fleste. Personlig liker jeg ikke å kjøpe dyre syntetiske kostymer som kanskje bare brukes et par ganger.

karnevalheftekarnevalhefteStrikk et par småting som en øyelapp eller en krone, så er kanskje kostymet i boks. Rot i skuffer og skap og finn frem belter, smykker og skjerf som du ikke er veldig redd for. La gjerne barna få bli med på hele prosessen, de er ofte veldig kreative. Lån et skjørt av storesøster, eller en stor skjorte av pappa, utrolig mye kan brukes hvis fantasien får frie tøyler!!

Her finnes oppskrifter på kongekappe, tunika, prinsessekjole, poncho og mye mer. Størrelsene går fra nyfødt, og helt opp til 9-10 år. Har man gutter, kan man like godt få kappen i hus. Den passer i mange år, og det spiller ingen rolle om den er lang de første åra, og blir kortere etterhvert som barnet vokser. Kronen kan strikkes i ull, og brukes til pannebånd ute. Planlegger du ta nyfødtbilder, finnes det flere tips til antrekk i vårt karnevalhefte.

Karneval er fest. Fra gammelt av var det en fest før fastetiden for hele samfunnet. I vår del av verden er det ennå forbeholdt barna,- og de fleste elsker å kle seg ut. Planlegger man litt i god tid før selve dagen, blir alt (av erfarnig) mye hyggeligere og mindre stressende.

Kom i stemning med vårt karnevalhefte, og la deg inspirere. Her er noe for de fleste. Ønsker du å være en motvekt til “bruk og kast”, er dette kanskje noe for deg? Karnevalhefte kan kjøpes i nettbutikken både som trykket hefte, og digitalt hefte.karnevalhefte