strikkeoppskrift

Da har vi nok en nyhet i nettbutikken i form av hefte, og i år er vårt julehefte også i trykket utgave. Tenger du litt inspirasjon til jul, er dette kanskje noe for deg.

JulehefteJulehefteJulen er ennå langt unna, men for oss som skal ha noe strikket, må vi begynne tildlig. Desember er en travel måned for de fleste, og det er ikke så mye tid for strikking. Førjulstia er noe av det koseligste jeg vet om. Kakene smaker best og forberedelsene kan skje i ro og mak,- hvis man starter tidlig nok. Spente barn som gleder seg til hver minste detalj. Noe husker de fra i fjor, og mye husker de ikke. -Skulle ønske tia stod stille, for å feire jul med småbarn, er helt fantastisk.

Selve prosessen med planlegging av hva man skal strikke og lage, tar litt tid, men er jo minst like koselig som selve håndarbeidet, synes jeg.

Vi vil vise noen smakebiter, og håper å inspirere akkurat deg med et koselig håndarbeid frem mot jul. I vårt julehefte finnes små og store prosjekter, samt litt tips og ideer. Oppskrifter på baby-og barneklær, noe helt opp til strørrelse 8-9 år, altså noe for enhver smak og behov.

…Så gjør vi så når vi henger opp vårt tøy…

Har du litt restegarn? Lag en koselig og dekorativ advents kalender.

Skal du strikke julegaver? Få inspirasjon til både små og store prosjekter som kan bli til julegaver.

Trenger du tips til juleklær? Her finnes oppskrifter til små og store, jenter og gutter.

Eller kanskje du rett og slett bare trenger et koselig håndarbeid til julehøytiden og fridagene? Ta en titt i vårt julehefte da vel, og kom i julestemning.

Jjulehefteulehefte 2016 kan kjøpes i nettbutikken som trykket julehefte, eller som digitalt julehefte.julehefte

En god og stemningsfull førjulstid ønskes alle våre lesere!

 

 

 

 

 

 

 

Julehefte