strikkeoppskrift

Vi savnet en bestefarsgenser som var strikket i tynt garn, og som kunne brukes til både hverdag og fest. Bestefarsgenser er nydelig og myk under dressen til vinteren, og veldig klassisk over en skjorte til fest. 

Denne er strikket i MiniAlpakka fra SandnesGarn. En flott kvalitet, som det ikke er noe å utsette på, -så utrolig mykt og behagelig resultat. Mini Alpakka har  over 60 forskjellige flotte farger! Sjekk utvalget her. Her finnes så utrolig mange nyanser, at det kan være et problem å få bestemt seg!! Strikkefastheten er 27 m = 10 cm, og det er mange alternativer for deg som ikke ønsker å strikke i alpakka. Mandarin Petit er en god erstatning dersom du ønsker rent bomullsgarn.

BestefarsgenserBestefarsgenser er i grunnen et meget takknemlig plagg, som kan styles med det meste av tilbehør. Bohem stil med skjerf, vintage stil med bukseseler, eller klassisk stil med slips, skjorte og penbukse. Her er det bare å dra frem det man har i skapet, og sette sammen til det som passer anledningen man skal kle gutten til. Ofte er det ikke mye som skal til for å endre utrykket i en oufit. Skjerfet til høyre kommer i vårt Julehefte 2016, som kommer for salg i slutten av oktober. Det er bare å glede seg!!

Ofte kan det være vanskelig å finne gutteklær som er klassiske, men samtidig ikke for kjedelige. Det meste som finnes i butikker er fult av skift og flammer, noe jeg personlig ikke liker så godt. Har man en bestefarsgenser Bestefarsgensersom basis, er det et godt utgangspunkt for høstgarderoben. Den er heller ikke komplisert eller vanskelig å strikke, så for deg som er nybegynner eller fersk i faget er det et perfekt prosjekt å starte med.

Oppskrift på bestafarsgenser og mye mer, finnes i vårt Barnehage og skolestart hefte som både i trykket utgave eller som PDF fil i nettbutikken.