strikkeoppskrift

Høsten er på vei, og det er ganske snart på tide å kle seg litt varmere. Det er egentlig en vanskelig tid å kle både små og store, siden de ofte er kalde når de går om morgenen, og ALT for varme når de kommer hjem igjen. Da er Poncho et praktisk plagg som er enkelt å kaste av seg når den blir for varm.poncho

ponchoStramme og tettsittende ermer,  gjør vår poncho mer praktisk for små barn å ha på, og medvirker til at den sitter der den skal. Den er noe lengre bak, som varmer litt ekstra nedover rumpa. Kledelig både til hverdags og til fest, mens ullkåpe ennå blir for varmt.

Vår poncho med fletter og ermer, er strikket i AlpakkkaUll fra SandnesGarn. En nydelig kvalitet som er passe tykk for denne typen plagg. AlpakkaUll er en fin blanding av 65 % alpakka og 35 % ull,- lett som ull og varm som alpakka. Strikkefasthet 19m= 10 cm. Strikket på pinnenummer 5. Størrelse 4-10 år. Oppskrift finnes i vårt nye Barnehage og skolehefte som kan kjøpes i vår nettbutikk her. Her finnes det flere oppskrifter på praktiske plagg til barnehage- og skolebarn til høsten og vinteren.

Trenger du litt inspirasjon eller en liten puff til å komme i gang, -følg oss gjerne på Instagram på @gustavogberta eller her på bloggen. Her vil vi legge ut fortløpende hva som er de de forskjellige heftene, og skrive litt om de forskjellige plaggene, så her er det bare å henge med.

Mange strikkere lar seg ofte skremme når de ser flettemønster, og tenker det er for vanskelig. Det er ikke så vanskelig som det ser ut, og mange erfarer at de får det til uten problem. Står du allikevel fast, finnes det utallige filmsnutter på youtube som kan hjelpe deg videre.

poncho

Ha en fin strikkehøst, alle våre følgere!