strikkeoppskrift

Strikk en myk og varm hullejakke med mønster som passer til det meste. Velg et garn som passer best for barnet ditt, her finnes utallige alternativer, også for eksemhud og for de som klør.

Nå er skolen snart i gang, og høsten er ikke så lagt unna. Det kan være godt å ha de varme klærne i hus, så man kan være best mulig forberedt på en mørk og kaldt høst. Er man heldig og har hatt mye sol og varme i sommer, er man forhåpentligvis klar for å lukke dører og vinduer, og tenne stearinlys inne.

HullejakkeHullejakkeMørkeblå hullejakke er strikket i Alpakka fra SandnesGarn, strikkefasthet 22 m=10 cm. Alpakka er en flott kvalitet som holder seg veldig fin i bruk og vask. Gullknapper gir et eksklusivt preg.

Har du unger som klør, er Duo eller Mandarin medi fra SandnesGarn en god erstatning. Merinoull er også en nydelig kvalitet som nesten ikke klør, tross 100% ull.  Hullejakke passer like godt til hverdag som til fest. Det kan lønne seg å bruke litt tid på knappevalg. Som oftest blir knappene prikken over i’en, og har veldig mye å si for det ferdige resultatet. 

Hullejakke

Blogg 4

Grønn hullejakke er strikket i Pelini fra RaumaGarn. En nydelig kvalitet som er blanding av bomull og lin som er perfekt for sommerhalvåret.

Kvaliteten minner om Line fra SandnesGarn, men Pelini har strikkefasthet 22m = 10 cm som passer til denne oppskriften. Her har vi valgt røffe treknapper, for å utfylle stilen. Sjekk kvaliteten og fargene på garnet her.

Oppskrift på hullejakke finnes i vårt nye barnehage og skolehefte som kan kjøpes i nettbutikken enten som nedlastbar PDF eller som trykket hefte. I heftet finnes flere oppskrifter på praktiske plagg til høsten og vinteren både til barnehage- og skolebarn. Følg oss på gjerne Instagram @gustavogberta, for å få inspirasjon og ideer til dine nye strikkeprosjekter.