strikkeoppskrift

Hverdagskjole i nydelig kvalitet og fasong som ungene elsker å ha på seg. Kjolen er enkel å strikke, og fargevalg og mønstermulighetene er nesten utallige!

HverdagskjoleStripet hverdagskjole er strikket i Duo i hvit 1002 og med striper i grå 5873. Ensfarget hverdagskjole Hverdagskjoleer strikket i Mandarin Medi mørk karri nr 2336. Begge med strikkefasthet 22 m = 10 cm og produsert av SandnesGarn. Mandarin Medi er 100% bomull og tåler røff bruk og hard vask,-opp til 60 grader. Til de minste er dette garnet absolutt å anbefale, i hvert fall dersom man velger lyse farger. Flekker av frukt, skjokolade og lignede er nesten umulige å få bort på ullplagg, hvis man ikke vasker det umiddelbart. Det kan jo være vanskelig når man for eksempel er på ferie.

Ønsker man en litt finsligere utgave, er Duo etHverdagskjole fint alternativ. Kjolen vil falle finere og holde bedre fasongen. Det er et blandingsgarn med egenskapene fra både ull og bomull. En hverdagskjole i ull kan også være god oppå ulltøyet hele vinteren. Garnalternativ er Smart og Alpakka fra SandnesGarn.

Oppskrift på hverdagskjole finnes i vår Skole og barnehagehefte som kan kjøpes her. Vi har også denne gangen både digitalt og trykket versjon tilgjengelig. Oppskrift på hverdagskjole er i størrelse 3-10 år.

Vi har brukt lærsnor i livet, med kuler av tre til avslutning. Kuler av kork er også geniale til de aller minste. Her er mulighetene mange, og bruk det som passer best til den stilen du ser for deg.

Med små endringer kan kjolen brukes til helt andre anledninger. Kutter man ut lommen, og bytter ut lærbånd med for eksempel sløyfebånd,  kan din hverdagskjole fort bli til en festkjole. Sort kjole under er strikket i Lerke nr 8107 fra DaleGarn. Strikkeragen er fra vårt babyhefte som kan kjøpes her. Kragen er strikket i Tynn Alpakka fra Du store alpakka, og oppskriften går i størrelse 0-8 år. Hverdagskjole