strikkeoppskrift

Nå er vårt nye skole og barnehagehefte i nettbutikken. Her er noe for enhver smak, både til de minste og til skolebarna.

barnehagestrikkHer kommer noen smakebiter på hva du finner i vårt nye hefte, som vi har kalt “Barnehage og skolestart 2016”.  Vi har lagt vekt på å finne praktiske plagg som vi selv har følt behov for både til skole og barnehage barna våre. Med praktiske plagg, rettet mot barnehagestrikk, mener vi plagg som barna liker å ha på seg, og som er hensiktsmessig med tanke på kvalitet.

BarnehagestrikkNår høsten nærmer seg, kan det være lurt å være ute i god tid, spesielt med tanke på det som skal strikkes før kulden setter inn. Her finnes blant annet bukser, jakker, bestefarstrøyer, tightser og mye mer. Er du av typen som liker best små prosjekter, finnes også oppskrifter på små plagg som halser og luer.

 

BarnehagestrikkVi liker barnehagestrikk som kan brukes til mange anledninger, for når man først strikker et plagg, kan det være greit at det blir brukt mye den tiden det passer. Tenk kreativt, og velg garn og farge til et plagg som også kan brukes til for eksempel bursdag, fest, jul og lignednde. Vær ikke redd for å bruke plagget, de største norske garnprodusentene som SandnesGarn, DaleGarn, RaumaGarn og Du store alpakka, produserer garn av ypperste kvalitet som holder seg fint sesong etter sesong. Vi bruker garn fra alle fire, og fellesnevneren er at garnet virkelig holder mål med tanke på kvalitet.

 

Vi har fokusert på ull og ullblandingsgarn, som er perfekt for den norske vinteren. Følg med på bloggen de neste ukene, her vil komme tips og garn alternativer,  også for deg som har barn med eksem og som føler at vanlig ull klør og stikker.

 

Vi ønsker alle våre strikkeglade lesere en riktig god sommer, med forhåpentligvis mye strikketid.

Barnehagestrikk