strikkeoppskrift

Babystrikkesett i deiligste kvalitet for minstetulla. 

BabystrikkesettDette strikkesettet består av 3 deler;  jakke, bukse og kyselue. Felicia babystrikkesett går i størrelsene 1-3 og 6-9 måneder og er strikket  i Tynn Merinoull fra SandnesGarn. Dette garnet er spesielt godt egnet til baby og barneplagg da det er ekstra mykt og ikke klør. Fargen vi har brukt heter Pudder rosa med samme farge i Silk Mohair på rysjene. Strikkefasthet på Tynn Merinoull er 27 m = 10 cm på pinnenr 3. Det er fullt mulig å bruke annet garn, her er mulighetene mange. Husk bare å kontroller din egen strikkefasthet, den kan i mange tilfeller variere litt avhengig av type garn, selv og pinnene er lik størrelse.
Babystrikkesett

Bleiebuksa er uten seler, med rysjer i Silk Mohair som er strikket på etterpå. Jakken har mønster over brystet med detaljer av SilkMohair, og kyseluen har en smal rysjekant i samme garnet. Settet passer nok best til jenter.

Ønsker man å fullføre stilen helt ut, kan det passe fint med satengbånd og perleknapper. Rysjene kan selvfølgelig utelates, og man får en helt annen stil på babystrikkesett.Babystrikkesett

Oppskriften finnes i vårt babyhefte som kan kjøpes i nettbutikken enten som trykket hefte, eller som pdf fil til å laste ned.

Forslag til garn: Sisu, Tynn Alpakka, Mandarin Petit eller Alpakka Silk også fra SandnesGarn. Baby Ull og Daletta fra DaleGarn. Alpakka Wool, Fin eller Tynn Alpakka fra Du Store Alpakka. Utfordringen kan være å finne et hårete garn ala Silk Mohair til å matche. Ofte kan resultatet bli bedre ved å velge en kontrastfarge på rysjene, enn at det passer bare nesten. Det beste er å velge farge på mohairgarnet først. Andre typer mohair er Erle fra DaleGarn eller Air Dreamline fra Du Store Alpakka. Det fine med SandnesGarn, er at de bruker samme navn på fargene på sine ulike typer garnkvaliteter. Så da er det lettere å bruke forskjellige kvaliteter samtidig som fargene er de samme.