strikkeoppskrift

Sommeren er her, og det er på tide å supplere garderoben fra i fjor med noen sommerklær. Er du av dem som trenger litt tips og inspirasjon, kan dette være noe for deg.

Det som særtegner den norske sommeren, er at det er både varme og kalde dager. Det kan derfor være lurt å helgardere seg. Tenk praktisk, og strikk klær som kan kombineres og brukes til mye av det du har allerede. Klær skal kunne tåle både hard bruk og hard vask, så slipper man å dempe ungenes aktiviteter og gjøremål. Tenk deg godt om før du velger garnkvalitet når noe skal strikkes.

Her har vi samlet et lite knippe barn med forskjellige klesforslag til sommergarderoben som vi har brukt aller mest.

 

Sommerklær

Ulrik har vår gode gamle klassiker, nemlig rumperen. Den er minst like fin i den største størrelsen som i den minste. Strikket i gul Lerke fra DaleGarn. Oppskrift finnes i boka “Strikk til smårollinger” eller som enkeltoppskrift her.

Ludvig har på kortbukse som er strikket i MandarinPetit fra SandnesGarn. Oppskrift finnes i samme bok som nevnt over, eller som enkelt oppskrift her.

 

SommerklærTruls og Hannah har kortbukse og kjole, begge strikket i Lerke fra DaleGarn. Oppskriftene finnes kun i boka “Strikk fra Gustav&Berta” De finnes dessverre ikke som enkeltoppskrifter i nettbutikken vår ennå, men vil komme i løpet av høsten, hvis alt går etter planen.

 

Sommerklær

Lena har bølgesinglet, oppskrift kan kjøpes her. Bølgesinglet er strikket i Duo fra SandnesGarn.

Maja har Line topp, også fra “Strikk fra Gustav&Berta”, link over. Strikket i Aksgul Line, også fra SandnesGarn.

 

Vi har hørt et lite nyss om at Line kommer ut med tynnere versjon til neste sommer, nemlig Tynn Line. Vi kan nesten ikke vente, og gleder oss! Vanlig Line er en tanke tykt, i hvert fall til barneklær, men selve kvaliteten er helt enestående.

 

SommerklærSommerklær