strikkeoppskrift

Da har vi gleden av å vise noen smakebiter av vårt babyhefte. Her finnes noe for enhver smak, både til jentebaby og guttebaby.

Er du vordende mamma, tante, mormor eller rett og slett bare elsker å strikke babytøy, er vårt babyhefte kanskje noe for deg. Babytøy er som regel korte prosjekter, og det kan være en fordel nå på denne tiden av året. Sommeren byr på mye utetid og turer, så for oss småbarns mødre går det kanskje på bekostning av strikketiden. En fin tid er det i hvert fall, og litt strikking må vi da få til innimellom.babyhefte

Digitalversjon av Babyhefte kan kjøpes i vår nettbutikk som pdf fil og lastes ned. Dette heftet vil også bli trykket opp, og er nå tilgjengelig i vår nettbutikk . Trykket babyhefte vil naturligvis bli noe dyrere på grunn av kostnadene til trykking, men frakt innen Norge  vil være inkludert i prisen. Av erfaring fra juleheftet, er det mange strikkere som foretrekker papir hefte, istedet for digitalt hefte.Babyhefte

De nyfødte små som er så skjøre og avhengige, trenger en god del tøy til skift den første tiden. Selv om det er sommer, kan det være både praktisk og lurt å ha litt strikk i ull på lur til kalde dager og kvelder.

 

BabyhefteGarntyper som Lerke fra DaleGarn og Duo fra SandnesGarn er kvaliteter som er helt fantastiske i denne sammenheng. 50% ull og 50% bomull er en perfekt for den norske våren og sommeren.

Bleiebukser til de varmeste dagene kan være lurt å ha i reserve. Hva er vel deiligere enn å få ligge å sprelle i bare ben? Er man riktig heldig, passer bleiebuksen utover høsten, og da er den like fin med strømpebukse under.

 

Håper noe i heftet kan trigge strikkelysten, og lykke til både til strikkeren og til deg som har fått eller skal få baby!!Babyhefte