strikkeoppskrift

Vi har vist vår utgave av lang strikkejakke flere ganger, både på bloggen og på instagram. Den er veldig anvendelig, og vi kan nesten garantere at den heldige eieren selv vil sørge for flittig bruk. Strikkejakken er strikket i Puno petit fra RaumaGarn, en forholdsvis lite kjent kvalitet, med få tilhørende strikkeoppskrifter. Nydelig og lett, som holder seg fint ved mye bruk, også vask etter vask. Lang strikkejakke har mønster på bol, men glattstrikkede ermer. Garnet er tykt, og vi har anbefalt forholdsvis tykke pinner i oppskriften.

Dette gjør at plagget ikke trenger å ta lang tid å strikke, selv om man strikker til store barn.

 

 

Lang strikkejakkeOppskrift på lang strikkejakke kan kjøpes her.Lang strikkejakke

Som oftest blir våre oppskrifter til ved et behov, dette var ikke noe unntak, vi rett og slett trengte lang strikkejakke. Ikke en tung og ukomfortabel, men en lett og ledig som til og med kunne varme litt på rumpa. Heldigvis fant vi denne kvaliteten hos RaumaGarn. Når man skal strikke lange jakker, er det viktig at den ferdige jakken ikke blir for tung. Da vil barnet ikke oppleve jakken som særlig komfortabel, og velge plagget bort til fordel for mer komfortable plagg. Dette er viktig å huske på.

 

 

 

Strikkejakken har vært i flittig bruk gjennom heleLang strikkejakkeLang strikkejakke vinteren, både til hverdag og fest. Den er nydelig og myk under dressen i barnehagen om vinteren. Men faktisk så jeg lurer på om den ikke kommer enda mer til sin rett når vårsola begynner å varme, og store, tykke jakker kan legges vekk for en stund.

Før man skal velge farge, kan det være lurt å sjekke garderoben. Velg en farge som går til mye, og vær ikke redd for å kombinere. Ofte kan det være vel så fint å bruke kontraster, som å bruke farger som matcher. Her er det bare fantasien som setter grenser.