strikkeoppskrift

Nok et innlegg om karnevalstiden. Nå når det er så veldig i skuddet med frynser og indianer inspirerte plagg, kan man bruke det man allerede har i skapet. Fest et pannebånd med noen fjær i håret, og vips er man klar.

Jeg som trodde vi hadde lagt bak oss tunikaen for godt…  Eller er det bare kjolene som kryper oppover og skal være kortere? Denne røffe stilen med frynser, fjær, lærsnorer og trekuler tar i hvert fall meg med storm. Indianerinspirert og en motvekt til prinesser og romantisk stil… Det kan vi like!

 

Når ungene kommer over “prinsesse- og Sabeltannstadiet” er det ikke lenger så kult å bruke det gamle kostymet fra barnerommet lenger. Det viktigste er at barnet føler seg vel og er fornøyd.

Vår frynsetunika er ikke ment å være til utkledning, men genial å bruke også til dette formål. Frynsetunika er strikket i Line fra SandnesGarn. En nydelig kvalitet, men vær obs! plagget kan krympe eller trekke seg litt sammen i vask. Følg vaskeinstruksen. Ser plagget hengslete ut, kan det være lurt å vaske det en gang før bruk. Tørkes flatt. Fargen heter Mørk petrol nr 6554, og er helt nydelig. Jeg kan love at det ikke er det siste plagget som blir strikket i den fargen! En perfekt farge og fasong til vår og sommergarderoben. Oppskrift på frynsetunika kan du kjøpe her.

 

Frynsetunika er forholdsvis enkel å strikke, og tykt garn gjør at det går Frynsetunikakjappt. Lærsnorer som ender i kuler av kork kan fort byttes ut. Små fjær og fargede trekuler kunne også vært nydelig til denne stilen. Her er det bare å lage sin egen utgave, så blir din frynsetunika unik.

 

 

 

 

FrynsebodyFrynsetunika

Er man så heldig å ha en liten babysøster som skal matche, kan oppskrift på frynsebody kjøpes her.

 

Masse lykke til med karneval forberedelsene!