strikkeoppskrift

Vår strikkerumper er et mønster fra vår siste bok “Strikk fra Gustav&Berta”

Her har vi strikket i en nydelig vinrød farge som virkelig pynter babyen til fest. Et par svarte, blanke lakksko og en svart sløyfe i livet, løfter antrekket. Det er ikke av de største strikkeprosjektene, en strikkerumper uten armer og ben strikkes i en fei.

 

Vi har hentet inspirasjon fra gamle bilder fra 50-60 årene fra min mors gamle fotoalbumer i arbeidet med vårt design av strikkerumper. De er virkelige skattkammer som vi har brukt mye.

 

Vår myke og komfortable strikkerumper er strikket i BabySilk fra Du store alpakka. En kvalitet vi ikke kan få reklamere nok for! Ren alpakka er varmt, og da er dette blandingsgarnet en perfekt erstatning.

Mønsteret på strikkerumper finnes i vårt koselige julehefte som vi har laget og kan kjøpes herstrikkerumper

Av bildene kan man se hvor mye en sateng sløyfe kan utgjøre på helheten. Strikkerumper med pomponger og tvinnet snor, blir nesten et helt annet plagg. Av erfaring vet jeg hvor vanskelig det er å få tak i pentøy til minstemann. Jeg er av den oppfatning at skjorte og slips skal gutta tidsnok få slite med, ingen vits å begynne for tidlig. Jenter er jo egentlig ikke noe problem, for fine kjoler finnes jo overalt. Selv om trenden viser at slike rumpere er like mye brukt til jenter som til gutter, og personlig synes jeg en strikkerumper er vel så fint og kledelig som en kjole. -Og det er jo mye mer praktisk.

Det er også viktig å velge garn, kvalitet og farge som man kan få brukt til mange anledninger. Da får minsten et mykt plagg som er deilig og komfortabelt, og samtidig pyntet til fest.

strikkerumperStrikkerumper er et enkelt plagg å kombinere både med strømpebukse og knestrømper, alt etter årstid.