strikkeoppskrift

Julen nærmer seg med raske skritt. For mange er det en travel tid, og da er det jo viktig å være effektiv i de koselige pausene. Et julehefte eller to hører med til julestria her i huset og derfor tenkte vi at det kanskje også kunne være interesse for noen av oppskriftene våre samlet i et julehefte.

Stemning, bilder og gode ideer til både klær og klut finner du her. Bare å kjøpe, laste ned og printe ut, og vips…, så er det bare å glede seg til neste pause. Sørg bare for at juleheftet ikke er ryddet bort når du setter deg.

Julehefte

 

 

 

 

I vårt julehefte finner du nye og gamle mønster, noen er fra bøkene våre, men med ny vri. Noen koselige småting, fordi vi av erfaring ikke selv tar på de største prosjektene i førjulstia.

 

 

Julehefte

Jula blir som regel den samme, om man ikke rekker å få utført alt det man hadde satt seg fore.

Det er jo den gode stemningen… og lukten… -som er julen.