strikkeoppskrift

Jeg som trodde vi hadde lagt bak oss strikketunika for godt… Så kommer denne røffe stilen med frynser, lærsnorer og trekuler og tar meg med storm. En tanke indianer inspirert, en motvekt til prinsesse romantisk stil. Det kan vi like! Stikketunika er på full fart på vei tilbake.

StrikketunikaDenne type strikketunika er veldig praktisk. Når plagget ikke blir for lang, blir den heller ikke hemmende i lek og aktivitet. Klikk her for å kjøpe oppskriften til Strikketunika.
Strikketunika strikket i Line fra SandnesGarn, er en nydelig kvalitet som passer perfekt til denne røffe stilen. Fargen mørk petrol nr 6554, har jeg aldeles falt for.

Kan love at det er ikke det siste plagget som er strikket i den fargen!

 

 

 

 

StrikketunikaEn slik strikketunika kommer til å passe lenge, for når den blir en tanke for kort til å ha strømpebukse under, er den minst like fin kort medbukse eller jeans under. Armene tåler også at barnet vokser litt.