strikkeoppskrift

Hei og velkommen! Da er vi for alvor tilbake igjen, -og vi har slett ikke ligget på latsiden. Tvert imot så har vi jobbet knallhardt videre mot å realisere drømmen vår, nemlig å jobbe fulltid med å designe og utforme strikkeklær for barn. Vi åpner nå nettbutikk for strikkeoppskriftene våre.

Til å begynne med gjøres strikkeoppskriftene fra den første boka vår ”Strikk til smårollinger” tilgjengelige enkeltvis. I tillegg finner du et par helt nye oppskrifter, og tro oss; det kommer mer! Følg oss på vår levende blogg her inne og på Instagram.

 

Målet vårt er å inspirere andre.

Se deg rundt når du er ute i naturen etter form, farge og stemning. Nesten overalt er det noe å hente, det gjelder bare å se detaljer. Lav

For ikke å snakke om i gamle albumer, det er rene gullgruven. Gamle bilder formidler så uendelig mye, det er formelig som om man kan kjenne lukter og høre lyder når minnene strømmer på og stemningen siger inn.

Media, film og tv, kanskje til og med på barnetv og filmer for barn, hvor stemninger skapes, og farge kombinasjoner fenger. En god bok, eller et interiørmagasin. Himmel, hav og fjellformasjoner. Gamle hus, kirker og bebyggelse. Skog, planter og blomster. Eller kanskje en stor motor…  Alt etter hva vi har interesse for, oppfatter vi og fanger detaljer rundt oss forskjellig.

 

Vi blir alle inspirert og vi kan alle være til inspirasjon.

 

Når blomstrer kreativiteten, og når blir den kvalt? De fleste vet at i travle tider er den på et minimum, og savnet etter den er høyest.

Det som er viktig er å ta seg tid og oppsøke de settingene som er stimulerende for kreativiteten. De fleste av oss lever et aktivt liv, og mange ting går etter rutiner. Da er det nyttig å gjøre noen små krumspring i hverdagen, for eksempel kjør en ny rute til jobb, lag noe annerledes mat, sett deg i en annen stol.

Selv om endringer er befriende, så krever ofte store endringer planlegging, spesielt dersom man har barn å ta hensyn til. Barna er det viktigste for oss, men med litt planlegging så går det an å klemme inn en helgetur i ny og ne, noen ganger sammen med barna, og noen ganger uten.

ut på tur

 

Vår oppfordring er; ta deg tid til å bli inspirert, det gir livskvalitet. Lykke til.